Новорічне свято

Новорічне свято

Незважаючи на не зовсім зимову погоду до нас впевненою ходою наближається Новий рік – чарівний та казковий час. Саме в казку і потрапили усі, хто 28 грудня прийшов у Сухівецьку ЗОШ І-ІІ ступенів на святкування Нового року, завдяки казкареві (Дмитро Писарець) та його дружині (Наталія Писарець). На роль ведучих Новорічного дійства претендували аж дві пари: баба Параска (Дарина Бебко) з бабою Палажкою (Катерина Власюк) та Баба Яга (Діана Стацюк) з Кощієм Безсмертним (Вадим Свинцицький). Завітала на свято і «справжня зірка» – Вєрка Сердючка (Катерина Власюк). А ще перед захопленими очима глядачів ніби розгорнулися сцени зі східних казок «Тисячі й однієї ночі»: нудьгує султан Сулейман (Богдан Васерук), і ні східна красуня (Світлана Бебко), ні Шахерезада (Маргарита Лекай) його не влаштовують. Потішити Сулеймана прилетіли з України зіркові танцюристки з новорічним танцем та зіркові артисти з піснею «Білим, білим снігом…» Дружні аплодисменти присутніх заслужили Попелюшка (Тетяна Писарець) та її мачуха (Аліса Дацюк) зі своїми дочками (Катерина Гусак і Анастасія Свинцицька). Вони розіграли «стару казку на новий манер» і показали, як сучасні модниці перед виходом у світ збираються на шопінг.

Гарно підготувалися до зустрічі Нового року і вихованці дитячого садочка з денним перебуванням: разом із усіма школярами дружно водили хороводи, продекламували вірші й заспівали пісню «Свято на порозі». Почувши її, з’явилися Сніговик (Еміл Коновальчук) та Ялинка (Христина Васерук), які закликали всіх радіти, співати й танцювати. Саме це за шаленої підтримки глядачів і зробили хлопці 2 класу, виконавши «Танець джентльменів», та Христина Васерук з латиноамериканським танцем ча-ча-ча.

Новорічне свято в Сухівецькій школі було не тільки веселим, а й солодким. Учителі, батьки, учні та вихованці дитячого садочка висловлюють вдячність фермерському господарству «П’ятигірське» та Радухівській сільській раді за надану спонсорську допомогу у вигляді новорічних подарунків і бажають усім щасливого Нового року.

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт Сухівецької гімназії Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області

вулиця Богдана Хмельницького, номер будинку 44-А,
поштовий індекс 35 335, Рівненська область, Рівненський район,
село Сухівці

УКРАЇНА

Дата останньої зміни 05 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!