Випускний вечір

Випускний вечір

8 червня Сухівецька школа прощалася із випускниками 2018 року: Гусаком Миколою, Лехманом Вадимом, Писарець Катериною, Стацюк Анною, Хіночиком Олександром, Шкарою Андрієм, Ющуком Іллею. Це був клас, у якому були переможці олімпіад та конкурсів, спортсмени, артисти. Директор школи Гусік Любов Олександрівна привітала випускників із закінченням школи, а також вручила почесні грамоти Писарець Катерині, Ющуку Іллі, Хіночику Олександру.

Першим подарунком, який отримали випускники, стала чарівна квітка. За допомогою неї вони здійснили подорож в минуле і пригадали роки шкільного життя. І летіла пелюстинка: «Лети, лети, пелюстинка, через гори і долини, через море, океани, через вітри і бурани, віднеси усіх туди, де маленькі ви були». Перенесла у дитинство, в початкову школу і подарувала зустріч з першою вчителькою Овдійчук Оленою Сильвестрівною, яку випускники не бачили 5 років. Повернула пелюстинка усіх у 9-й клас. І звучали прощальні слова класного керівника Ревко Оксани Володимирівни. Благословляли на щасливе майбутнє своїх дітей батьки. Пригощали присутніх цукерками сімейні пари, які справляли в цьому році у нашій школі обжинки.

Отримали від випускників нагороди в різних номінаціях вчителі- предметники:

Директор – «Леді-бос Країни Знань».

Вчитель математики – «Королева теорем».

Вчитель фізики – «Послідовник Енштейна».

Вчитель біології та хімії – «Реактивний креатив».

А класному керівнику вручили диплом та медаль матері-героїні ( за увагу і турботу, приділену кожній дитині в урочний і позаурочний час; за наполегливість під час пошуків відсутніх на уроках учнів; за винахідливість, проявлену при виставленні підсумкових балів; за особливий героїзм і витримку під час останнього навчального року).

Сухівецька школа була схожа на дерево, від якого відривалися 7 листочків. На завершення свята випускники підходили до імпровізованого дерева та, обрізавши свою стрічку, покидали назавжди школу як учні.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Демонстраційний сайт Сухівецької гімназії Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області

вулиця Богдана Хмельницького, номер будинку 44-А,
поштовий індекс 35 335, Рівненська область, Рівненський район,
село Сухівці

УКРАЇНА

Дата останньої зміни 05 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!